Arbatmedžio (pražangialapių mirtenių) eterinis aliejus

N/A

4.006.00

Lotyniškas pavadinimas: Melaleuca alternifolia

Pagrindinės savybės: dezinfekuojantis, priešuždegiminis, atvirusinis

Augalo dalis: lapai, šakelės

Aromatas: skvarbus, žemiškas, skleidžiasi šiltais, kamparingais potoniais.

Išgavimo būdas: distiliavimo

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Terpinene 4-ol, Gamma Terpinene, Alpha Terpinene, Para-Cymene, Cineol, Alpha Terpineol

Kilmės šalis: Australija

Sertifikatai: neekologiškas

Išvalyti
- +
Kategorija:

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams. Naudokite arbatmedžio eterinį aliejų namų orui valyti – įlašinkite į vandenį plaunant grindis ar kitus paviršius. Garinkite patalpose, kur būna sergantys asmenys.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: arbatmedžio eterinis aliejus naudojamas priemonėse, atbaidančiose vabzdžius (uodus, erkes), priemonėse nuo spuogų, odos poroms valyti, priemonėse po skutimosi, nuo prakaitavimo, oro gaivikliuose, burnos skalavimo priemonėse, plaukų priežiūros priemonėse nuo pleiskanų.

Alchemija: arbatmedžio eterinis aliejus dera su cinamono, kvapiųjų šalavijų, gvazdikėlių, palergonijų, levandų, citrinų, miros, muskato, palisandro, rozmarinų, čiobrelių eteriniais aliejais.

Įspėjimai: nors dažnai teigiama, kad arbatmedžio eterinį aliejų galima naudoti gryną ant odos, rekomenduojama saugi maksimali koncentracija – 15%.

Tūris

10 ml, 5 ml

Rašykite ir spauskite Enter norėdami ieškoti

Prekių krepšelis

Krepšelyje nėra produktų.